Site Logotype

Kategorije
Cena
-
V akciji
Zaloga

O'right

NAJBOLJ ZELENI IZDELKI ZA LASE!

Blagovna znamka lasne kozmetike O’right je usmerjena k spoštovanju narave in stilu življenja, ki povezuje človeka v njuno sožitje. O’right ustvarja t.i. “zelen” življenjski stil neskončnih možnosti podpore naravi, kar je hkrati glavna filozofija blagovne znamke O’right.
Popotovanje do Zelene znamke

Majhni koraki lahko naredijo velike spremembe v okolju. Pri O’right -u že od nastanka verjamejo v razvoj in proizvodnjo izdelkov, ki bodo zdravi za ljudi, celtno družbo in okolju neškodljivi. Z naravnim, čistim in okolju prijaznim konceptom, si O’right vizija prizadeva, da bodo imele bodoče generacije čim boljše in vzdržljivejše življenje. Leta 2002 je bilo ustanovljeno podjetje O’right. Ustanovitelj podjetja je v tem letu zaradi bolezni izgubil oba starša.Tudi sam je podvržen številnim alregijam. Zaradi teh razlogov se je odločil, da se bo lotil raziskovanja izpostavljenosti kemičnim snovem v izdelkih za telo in na podlagi tega naredil telesu neoporečno, naravno znamko za nego las. V letru 2006 je bila ustanovlejena t.i. Zelena blagovna znamka O’right , katere poslanstvo je ohranjati naš planet in na njem zdravo življenje. Črka “O” v besedi O’right simbolizira Zemljo na kateri živimo in beseda “O’right” (izgovori se kot “all right”) predstavlja trajnost in vizijo k najboljšemu za naš planet.

Chairman Steven Ko ustanovitelj podjetja

Kot vodilna zelena znamka v Tajvanu, je podjetje O’right prvo v celotni Aziji pridobilo certifikat GMP (dobra poslovna praksa v kozmetiki). Sledijo tudi nagrade z zlato stopnjo certifikata EEWH zelena tovarna ter dodatni ISO certifikati: ISO 9001, ISO 22716, ISO 50001, ISO 14001 in OHSAS certifikatom 18001. Proizvodnja temelji na 100% čisti energiji pridobljeni preko solarnih panelov in vetrne elektrarne skupaj s sistemom za prečiščevanje in recikliranje vode. Podjetje je eden redkih proizvajalcev lasne kozmetike, ki uporablja naravi prijazen razvoj in predelovanje. Poslanstvo ohranjanja narave je ključnega pomena v vseh korakih nastanka lasne kozmetike, od nabave surovin do končnega izdelka.

Kategorije
Cena
-
V akciji
Zaloga
Keep up to date with our advices

Subscribe now and thank us later

Košarica
Košarica je prazna