Mnenja udeležencev prvega program JOICO Color Excellence

Mnenja udeležencev akademije

Mateja

Za program sem se odločila zato, ker je covid čas vzel seminarje v živo, to sem pogrešala. Ker preko spleta mi ni zanimivo, vedno zehala in bila z mislimi drugje…
Program mi je bil zelo všeč, predavateljica vedno pripravljena 100%, osvežila sem staro, malo pozabljeno znanje in pridobila veliko novega, neglede na to, da sem že dobra 3 desetletja v tem poklicu. Teorija je bila zelo zanimiva, res pa je, da je praktični del bil pika na i.. sploh vikend z Albertom. Tudi Sonja Peklenik je bila super s predlogi za prodajo.
Skratka program je primeren za začetnika ali pa frizerja, ki odšteva za v penzijo😜.  Vedno se najde nekaj, kar lahko na novo uporabiš pri svojem delu.
Po novem letu bom moje pridobljeno znanje odpredavala svojim sodelavkam.

Mateja

Gregor

Izobraževanje mi je osvežilo znanje in tudi dalo dosti opcij, ki jih bom lahko uporabil na prihodnjih in zdajšnjih strankah. Drugače sem zelo zadovoljen s potekom izobraževanja, sploh pohvale Tjaši za strokovno izpeljan program, vedno pripravljena.

Gregor

Nina

Izobraževanje mi je nadgradilo znanje. Dobila sem novo znanje in ideje, ki jih bom uporabila na strankah. Všeč mi je bil celoten program, sploh praktični del in Alberto. Vesela sem, da sem se udeleželila programa, ker sem se veliko naučila o barvah in o tehnikah barvanj in da bom lahko bolj samozavestna pri svojem delu. Priporočila bi vsem, ki imajo težave pri delu ali niso dovolj samozavestni in tudi vsem, ki bi radi svoje znanje le dodatno nadgradili.

Nina

Venessa

Zelo sem vesela za sodelovanje v tem programu, saj sem se naučila veliko novega in nadgradila svoje znanje. Priporočala bi ga vsem, ki si želijo novega znanja, novih izkušenj tin vsem, ki imajo željo po nadgradnji ter novemu znanju. Ni pomembno, za katero lasno kozmetiko delaš, saj lahko vseeno sodeluješ in črpaš znanje.
Na splošno cel program mi je bil zelo koristen. Bilo mi je všeč predavanje od ga. Sonje o prodaji, sem ga izkoristila v salonu, ter do Alberta in tehnik barvanja ter dela na modelih

Venessa

Katja

Za izobraževanje sem se odločila, ker sem želela nekaj več v svojem salonu. To in še več sem dobila od Tjaše, ki je zame prava zvezda v slovenskem frizerstvu. Seveda pa je bila zelo dobrodošla popestritev z Albertom in gospo Sonjo. Svoje delo opravljam bolj samozavestno in kar je bistveno, to stranke tudi opazijo. Sedaj delo v salonu teče bolj profesionalno, lažje računam storitve in tudi prodaja se mi je povečala. Vesela sem, da sem se udeležila izobraževanja in priporočam ga prav vsakomur, tudi tistim, ki ne uporabljajo JOICO kozmetike

Katja

Udeleženci akademije

Odličnost je v barvah!

Današnja profesionalna barva za lase zmore veliko več kot le obarvati lase. V rokah veščega frizerja lahko naredi, da izgledamo mlajši, spremenimo svoj slog, povrnemo zdrav videz las in pridobimo samozavest. A za uspešno uporabo barv za lase je potrebno usposabljanje in spretnost.

Dobri frizerji vlagamo veliko truda, časa in finančnih sredstev, da ohranjamo svoje znanje na najvišjem nivoju in zadovoljimo vsem potrebam svojih strank.

Program JOICO Color Excellence je elitni program (8 modulov). Med tem celovitim tečajem frizerji opravimo več različnih modulov, namenjenih spodbujanju njihove ustvarjalnosti s sodobnim tehničnim in strokovnim znanjem o barvah. Učimo se najnaprednejših tehnik in receptov pod vodstvom vodilnih mednarodnih frizerjev in umetnikov na področju las. Kar zadeva tehnike in trende, je tečaj zasnovan tako, da opremi vsakega strokovnjaka za barve z orodji in samozavestjo za doseganje vrhunskih rezultatov vsakič znova.

Predstavljajte si to kot bootcamp za barve za lase, ustvarjen s strani profesionalcev pri JOICO, da zagotovijo, da vaša ekipa zagotavlja najbolj profesionalne rezultate pri barvanju las.

Od strank, ki iščejo popolno blond barvo, do tistih, ki potrebujejo pomoč pri popravku barve ali so navdušene nad najnovejšimi rdečimi odtenki, želijo popolno prekrivanje sivih las za vse to imajo rešitev za vas.