Haircuts

Outstanding mentoring, following fashion trends, constant education in Slovenia and abroad, use of high-quality materials and cosmetics, our passion for the profession, all this is a guarantee for a quality and fashionable service.

service image

Manicure

In modern life our hands are an indispensable part of communication. In our salon we take care of your nails, polish them, do minor repairs. We use only high-quality materials.

service image

Colouring

The focus of our work is on treatment and regeneration of hair. To achieve best results, we use JOICO products, which provide maximal protection against chemical treatment. With that we can guarantee extremely quality colouring results, while hair remains in excellent condition.

service image

Make-up

Make-up is an important part of every lady. The art of make-up has not changed much through time, while trends and fashion have. Our make-up artists can advise for different occasions, they master a broad range of different techniques, from very basic to more demanding services.

service image

Shaving

Facial care, trimming moustache and beard with a pristine barber approach, our team offers men a service that is almost forgotten. They will pamper you with new trends that bring back the tradition.

service image

Blow-drying

A proper blow-dry for ladies requires good knowledge and some creativity. We take blow-drying seriously and really want the job to be done as it should be for ladies. Perfect!

service image

Keratinski tretma

Če so vaši lasje zelo gosti, kodrasti, suhi, poškodovani in porozni, jih je težko oblikovati in jih morate vsak dan sušiti s sušilnikom in likati, da jih vsaj malo ukrotite, vsekakor preizkusite Cocochoco keratinski tretma.

 

Cocochoco brazilski keratinski tretma je inovativen postopek nege las, ki je popolnoma naraven in ne vsebuje formaldehida, sulfatov ali parabenov. Temeljito obnovi in zravna lase, ne da bi spremenil njihovo strukturo. Keratinski tretma zagotavlja zdrave, ravne, mehke in sijoče lase do šest mesecev. Brazilski keratinski tretma je primeren za vsak tip las. Prednosti Cocochoco keratina so, da obnovi suhe in poškodovane lase, daje neverjeten sijaj, razplete lase, zagotavlja zaščito pred toploto sušilnika, likalnika ali kodralnika, ščiti barvo las, preprečuje razcepljene konice, omogoča lažje česanje in oblikovanje las, prihrani čas, ki bi ga sicer porabili za ravnanje, zravna lase, ne da bi spremenil njihovo strukturo, ter poskrbi, da so žametni in gladki na otip.

 

Lasje postanejo močnejši, površina pa se zapre in postane zaščitena pred UV-žarki, vetrom, zmrzaljo, morjem in klorirano vodo. Cocochoco brazilski keratin je primeren za mehke, poškodovane, kodraste, puste, težke, neukrotljive in grobe lase. Zaradi svojih lastnosti je primeren tudi za kemično obdelane ali barvane lase.

 

Cocochoco keratinski tretma je že leta razširjen in priljubljen v vseh državah sveta in salonih na vseh celinah. Cocochoco keratin je zelo kakovosten keratin, pridobljen iz najboljših sestavin, ki daje fantastične rezultate in neverjetne učinke za vse tipe las, ne glede na to, kako kemično obdelani, poškodovani, suhi ali porozni so.

 

Cocochoco uporablja kombinacijo keratina za obnovitev poškodovanih las, ki nadomesti naravni keratin, izgubljen med kemično obdelavo, zaradi zunanjih vplivov zraka in vode, izdelkov za lase, likanja ali sušenja. Ta inovativni tretma proizvede nanomolekule keratina, ki se spremenijo v mikro granule in se nato razčešejo v lase. Ko nanesemo tretma, ga ujamemo v lase z ravnalnikom za lase pri temperaturi 220 °C. Vlaga se ujame v povrhnjici, lasje pa postanejo gladki.

 

Po tretmaju so lasje sijoči in ravni, rezultat pa je viden takoj. Tretma se lahko uporablja na nebarvanih in kemično obdelanih laseh, za daljši rezultat in najboljši učinek pa je po negi priporočljiva uporaba Cocochoco izdelkov za nego las (šampon bez sulfatov, balzam, maska, serum, kreme). Vsi Cocochoco Professional izdelki za nego las po tretmaju vsebujejo skrbno izbrane sestavine in so zasnovani tako, da optimizirajo učinek tretma in zagotovijo kar najlepši videz las.

 

Cocochoco brazilski keratinski tretma dobesedno vrača življenje vašim lasem ter je preprosto najhitrejši, tehnično najnaprednejši in najučinkovitejši postopek za obnovo las na svetu. Ta tehnologija je uspešna na vseh tipih las, največji rezultati pa so bili doseženi na izjemno poškodovanih laseh.

service image

Botoks tretma

Cocochoco botoks tretma za lase je edinstvena metoda za obnovo las.

 

Vsebuje le naravne sestavine in pripomore k obnovi obdelanih las. Ti postanejo mehki, sijoči in svilnati na otip.Ta edinstveni tretma obnovi poškodovane lase, izboljša strukturo, daje sijaj, vlaži in globinsko nahrani, obnovi razcepljene konice ter zagotavlja UV-zaščito. Namen botoksa je nahraniti lase in ukrotiti neobvladljive pramene.Če imate suhe lase in razcepljene konice ali pa le želite, da bi bili lasje bolj zdravi, je botoks odlična izbira. Vsebuje beljakovine, antioksidante, vitamine, hranilna olja in druge sestavine za zdravje, ki zapolnijo vrzeli med lasmi in jim povrnejo naravno lepoto.

 

Botoks ohranja volumen las in obnavlja razcepljene konice. Lase se prvič operejo 24 ur po tretmaju.

 

Cocochoco botoks vsebuje bogate sestavine za zaščito pred UV-žarki in tako preprečuje staranje las. Ker zagotavlja UV-zaščito, je popolna nega pred vsakodnevno izpostavljenostjo močni sončni svetlobi.

 

Učinki botoks tretmaja trajajo do pet mesecev. Nato je priporočljivo ponoviti tretma. Za daljšo obstojnost botoksa uporabljajte Cocochoco izdelke za nego po tretmaju, predvsem Cocochoco šampone in balzame brez sulfatov ter Cocochoco maske za lase enkrat do dvakrat na teden. Upoštevajte tudi Cocochoco priporočila in nasvete.

 

Botoks za lase ne bo spremenil strukture las. Obstoječi volumen bo ostal, kodri in valovi se bodo zgladili, neobvladljivi prameni bodo ukročeni in lasje bodo globinsko navlaženi. Tretma izrazito izboljša videz vaših naravnih las, saj jih popolnoma regenerira. Z botoksom bodo lasje bolj zdravi, mehkejši, sijoči, polnejši in živahnejši. Videti bodo mlajši, razcepljene konice pa bodo izginile.

 

Cocochoco botoks ne vsebuje toksinov ali škodljivih kemikalij. Ko ga nanesete prvič, vseeno preverite, ali lahko povzroči alergijsko reakcijo. Najprej nanesite malo botoksa na kožo, da se prepričate, da niste alergični na katero od sestavin. Večina ljudi ne razvije nobene alergijske reakcije, zato ni razloga za skrb.

service image

SERVICE MENU

What can we do for you?