Site Logotype

Striženje

Izjemno mentorstvo, spremljanje modnih smernic, izobraževanja v Sloveniji in tujini, uporaba kakovostnih materialov in kozmetike, strast do poklica,… vse to je garancija za kvalitetno in modno storitev.

service image

Manikura

Naše roke so v urbanem okolju nepogrešljivi del komunikacije. V našem salonu vam jih uredimo, lakiramo in opravimo manjša popravila. Pri delu uporabljamo visokokakovostne materiale.

service image

Barvanje

Največji poudarek pri delu v našem salonu je na zdravljenju in regeneraciji las. V ta namen uporabljamo proizvode JOICO, ki nam zagotavljajo maksimalno zaščito las ob kemičnih postopkih. S tem garantiramo izjemno kakovostno barvanje, las pa ostane v odlični kondiciji.

service image

Makeup

Ličenje je nepogrešljivi del damskega izgleda. Umetnost ličenja se skozi zgodovino ni veliko spreminjala, le trendi oziroma modne zapovedi se. Naši mojstri ličenja vam za vsako priložnost pripravijo svetovanje in izvedbo osnovnih do najzahtevnejših storitev.

service image

Britje

Z nego obraza, urejanju brade, brkov in s pravim brivskim pristopom, naša ekipa nudi moškemu storitev, ki je že skoraj pozabljena. Z novimi trendi in oživitvijo brivstva, vas bo naša ekipa lepo pocrkljala.

service image

Feniranje

Damsko feniranje zahteva izjemno obrtno znanje in nekaj kreativnosti. Pri nas jemljemo feniranje resno in želimo, da je opravljeno tako kot se za dame spodobi. Kvalitetno!

service image

STORITVE

Kaj lahko naredimo za vas?